top of page

Over ons

Peter is autospuiter van origine en Nico accountmanager in de automotive. Misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar bij Wheel Restyling is het een feit.

 

Waar beide elkaar al jaren kennen en samenwerken, ontstond het idee om de krachten te bundelen op het gebied van Diamond Cut lichtmetalen velgen. Beide mannen hebben een 'eigen kracht' en bundelen deze op de werkvloer, waar beide te vinden zijn om de klantenwensen te vervullen. 

IMG_7801.jpeg
IMG_7801.jpeg

Peter Achterberg

"Goede wijn is nog geen bier"

Ruim 30 jaar ervaring in de autoschade; Van leerling spuiter tot voorman in de spuiterij. Vanaf 2016 specialiseert Peter zich in uitdeuken zonder spuiten en smartrepair. Met velgenherstel wordt deze expertise verder uitgebreid. 

Hide and Seek

Nico van Leeuwen

"Schoenen maken de outfit en velgen de auto"

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest voor importeurs, kwam in 2015 het moment dat een eigen autobedrijf een feit werd. Met een voorliefde voor Engelse en Italiaanse auto's kan het design nog zo fraai zijn, maar de opties en velgen kan de auto maken of breken. Na vele auto's eigenhandig te hebben 'geherconfigureerd' is het nu een mooi moment om velgen de hoofdrol te geven.

IMG_7866.jpeg
bottom of page